Roots2life Benefiet festival

25 oktober 2015 om 13:00

JijDoet is een project van Stichting MOOI, gesubsidieerd door Fonds 1818 en het Oranje Fonds, en heeft als doel de maatschappelijke betrokkenheid onder jongeren in Zoetermeer te vergroten.

Jongeren worden gestimuleerd om hun talenten in te zetten voor een maatschappelijk doel (wat ze zelf kiezen). JijDoet begeleidt en co├Ârdineert het hele proces wat hierbij komt kijken. In dit kader heeft er eerder dit jaar een grote modeshow met 2ehands kleding plaatsgevonden op het Stadhuisplein. Op onze Facebookpagina www.facebook.com/jijdoet is hierover meer te lezen en zien.

Het volgende project van de jongeren van JijDoet is het organiseren van een benefiet festival voor Stichting Leergeld en Edukans. Dit festival vindt plaats in Park Palenstein op zondag 25 oktober van 13.00 tot 18.00 uur. Er zijn hapjes en drankjes, kraampjes, workshops en activiteiten en alle opbrengsten zijn voor de gekozen goede doelen. De JijDoet jongeren zorgen, samen met een aantal bands, ook zelf voor de muzikale omlijsting van het evenement. Er is tevens een Meet & Greet met bewoners van de wijk, georganiseerd door het opbouwwerk van Stichting MOOI en er zijn speciale activiteiten voor kinderen.

De entree voor het benefiet festival is een schoenendoos gevuld met schoolmaterialen voor Edukans of een donatie aan Stichting Leergeld. Voor meer informatie over dit evenement: Marja Meijer, Stichting MOOI: m.meijer@stichtingmooi.nl Voor meer informatie over de goede doelen: www.leergeldzoetermeer.nl en www.edukans.nl

Terug naar agenda