Gratis informatieavond Fithealth

17 maart 2017 om 19:00

Fit en slank cursus

Voor de zomer weer lekker in je vel zitten? Die paar extra kilo’s eraf? Bij Fithealth bieden we JOUW persoonlijke Fit & Slank cursus aan. Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Kom dan gerust naar onze informatieavond.

De cursus bestaat uit 10 weken trainen onder begeleiding van onze personal trainers. 2x per week zal je in een small-group trainen en 1 keer per week beleef je een personal training met 2 personen. Vooraf gaan we een persoonlijk plan maken, zodat je een doel hebt om naar toe te werken.

Ook helpen wij je op weg met gezonde voeding Wij werken niet met neppillen of een crash dieet, maar gaan gezond naar jouw nieuwe ik! Dit betekent dat we gezonde, maar ook persoonlijk haalbare tips en tricks geven.

Blessure of niet eerder gesport? Dit is geen enkel probleem. Wij passen de trainingen op jou aan.

Meld je aan voor onze informatieavond op vrijdag 17 maart 19.00 uur. Op deze informatieavond hebben wij al allemaal tips en voorbeelden van lekkere maar gezonde voeding.

Kan je niet komen op vrijdag 17 maart? Plan je persoonlijke afspraak dan via info@fithealth.nl of kom langs bij Fithealth voor een gratis intake.

Terug naar agenda