Informatiebijeenkomst Inburgeren

13 maart 2017 om 9:15

Op maandag 13 maart 2017 staat tijdens de informatiebijeenkomst in PiëzoCentrum Palenstein "inburgeren en een Nederlander worden" centraal. Om Nederlander te worden en een Nederlands paspoort te verkrijgen moet je onder andere goed Nederlands kunnen spreken en is het belangrijk om kennis over Nederland te hebben zoals wat de normen en waarden zijn. Ahmed El Alati van de gemeente Zoetermeer vertelt tijdens de informatiebijeenkomst over onze wetten en regels in Nederland, hoe je kunt inburgeren en waar je als burger aan moet voldoen.

De informatiebijeenkomst is van 09.15 uur tot 11.15 uur en wordt gegeven in PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253. Deelname is gratis en aanmelden van te voren niet nodig. Gratis kinderoppas is aanwezig voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Stichting Piëzo is een sociaal maatschappelijke organisatie die mensen hun talenten en vaardigheden laat ontdekken en verder laat ontwikkelen. Op onze locaties geven wij activiteiten waaraan jij kan deelnemen.

Neem voor meer informatie contact op met Christine Advocaat. E-mail: christine@stichtingpiezo.nl Telefoonnummer: 079-8885550

Terug naar agenda