Informatiebijeenkomst Minder piekeren

10 april 2017 om 9:15

Informatiebijeenkomst PiëzoCentrum Palenstein: “Hoe kan ik leren minder te piekeren?

Wil je inzicht krijgen hoe gedachten, emoties en gedrag met elkaar samenhangen? En leren hoe je negatieve gedachten kunt doorbreken? Kom dan op maandag 10 april naar de informatiebijeenkomst “Hoe kan ik leren minder te piekeren?” in PiëzoCentrum Palenstein (Rakkersveld 235, Zoetermeer).

09.15 uur gaan de aanwezigen aan de slag met technieken waarmee je piekergedachten kunt voorkomen. De informatiebijeenkomst duurt tot 11.15 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De bijeenkomst wordt geleid door medewerkers van Indigo Preventie.

Voor meer informatie neem contact op met Christine Advokaat via christine@stichtingpiezo.nl of bel naar PiëzoCentrum Palenstein op 079-8887770. Stichting Piëzo is een sociaal maatschappelijke organisatie die mensen hun talenten en vaardigheden laat ontdekken en verder ontwikkelen. Op onze locaties geven wij trainingen en activiteiten waaraan jij kan deelnemen. In PiëzoCentrum Palenstein is er een gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Terug naar agenda