Juridisch spreekuur bij MOOI!

2 december 2015 om 14:30

Vanaf woensdag 7 oktober is er elke eerste woensdag van de maand een juridisch spreekuur bij MOOI aan de Willem van Cleeflaan 1005a. Het maandelijks terugkerende spreekuur is bedoeld voor bewoners uit de wijk. Zij kunnen kosteloos en zonder verplichting, juridische vragen voorleggen aan een advocate. Deze geeft na bespreking een advies en verwijst eventueel door. Als er verdere juridische hulp nodig is of gewenst is, kunnen zaken in behandeling worden genomen.

Welke zaken kan men voorleggen? Tijdens het juridisch spreekuur wordt ook bekeken of men in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Voorbeelden van zaken die voorgelegd kunnen worden tijdens het spreekuur zijn: dagvaarding, contract, vergunning of ontheffing, uitkering, burenconflict, schulden et cetera.

Vragen op volgorde van binnenkomst Voor het spreekuur, dat elke eerste woensdag van de maand wordt gehouden van 14.30 uur tot 15.30 uur kan vooraf geen afspraak worden gemaakt. Vragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Contact Meer informatie? Neem contact op met Anton Niese via a.niese@stichtingmooi.nl of bel met MOOI, 079 – 346 20 00.

Terug naar agenda