NL Doet activiteiten

20 maart 2015 om 15:00

Tennisworkshops, een mini-tennistoernooi en creatieve activiteiten tijdens NL Doet in Castellum Palensteyn

Op vrijdag 20 maart organiseren stichting Piëzo en de Gemeente Zoetermeer in het kader van NL Doet tennisworkshops, een mini-tennistoernooi en creatieve workshops in Castellum Palensteyn.

NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland van het Oranje Fonds. De inzet van vrijwilligers maakt veel mogelijk! De workshops en creatieve activiteiten zijn voor jong en oud om elkaar op een creatieve of sportieve manier te leren kennen.

In PiëzoCentrum Palenstein zetten lerende vrijwilligers van Piëzo hun talenten in om mensen te begeleiden bij de creatieve activiteiten. Op de Richard Kraycek Play-ground (RKF Playground) worden twee minicourts opgezet waar tennisworkshops worden gegeven door de buurtsportcoach samen met vrijwilligers.

    Het programma ziet er als volgt uit:
    RKF Play-ground, ingang Rakkersveld 147

    15.00 uur – tennisworkshops voor jong en oud
    16.00 uur – pauze met drinken en fruit
    16.00 uur – mini-tennistoernooi voor jong en oud met leuke prijzen.

In PiëzoCentrum Palenstein kunnen mensen onder het genot van een kopje koffie en limonade meedoen aan creatieve workshops oa schilderen, handwerken, kaarten maken (voor jong en oud) van 15.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Christine Advokaat Sociaal Cultureel werker bij Stichting Piëzo 079-8887770 en Johan Huurman buurtsportcoach Palenstein 06-21717210

Terug naar agenda