Bruisend Sinterklaasfeest

27 november 2013 om 12:00

Lunch voor ouderen

Het feest begint om 12.00 uur met een heerlijke lunch voor ouderen. Gebruik de ingang ‘Ontmoeten’ Rakkersveld 253. Kaartjes voor de lunch kosten 1 euro.

Talentenshow en disco

Aansluitend is er om 14.00 uur in de Sportzaal een afwisselende talentenshow uitgevoerd door kinderen van 9 t/m 12 jaar. De kinderen laten graag hun talenten zien.

Om 15.00 uur is er onder leiding van een ‘bekende diskjockey’ een disco voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (kaartjes voor deelname aan de talentenshow en de disco kosten 1 euro). We zijn nog op zoek naar talenten voor de talentenshow! Aanmelden? Kom langs aan de balie van Castellum Palensteyn of mail naar evelyn@stichtingpiezo.nl

Sinterklaas komt langs

Ook aan de allerkleinsten is er gedacht. Vanaf 15.00 uur is Sinterklaas in het Wijkcentrum (ingang ‘Ontmoeten’), toegang gratis.

Door wie wordt het feest georganiseerd?

Dit feest wordt door de volgende organisaties georganiseerd; Middin, MOOI, Palet Welzijn, de wijkagent, de buurtsportcoach van de gemeente Zoetermeer, Stichting Piëzo, ROC Mondriaan, Stedelijk College en Fithealth.

Het feest wordt financieel mogelijk gemaakt door Vestia, de Goede Woning, Vidomes en de gemeente Zoetermeer.

Kaartjes kopen

Kaartjes en meer informatie zijn verkrijgbaar bij de balie van Castellum Palensteyn of bel naar telefoonnummer 079-3312763.

Terug naar agenda