Project Waaks, informatiemiddag

9 november 2013 om 14:00

Hondenbezitters die zich willen inzetten voor de veiligheid van de wijk worden opgeroepen een bijeenkomst bij te wonen in het stadhuis op zaterdag 9 november. In het bedrijfsrestaurant van het stadhuis (Frankrijklaan 6) geeft Patrick van Domburg (wethouder Veiligheid) uitleg over het project Waaks!

Tijdens deze informatieve middag van 14.00 tot 16.00 uur vertelt de wethouder ook wat het project voor bewoners en de veiligheid in de wijk kan betekenen. Hondenbezitters die meedoen aan het project Waaks wordt uitgelegd waar op te letten tijdens het uitlaten van de hond. Ook is er een demonstratie van de dierenpolitie en zijn er kraampjes aanwezig van het buurtpreventieproject Wijk en Agent Samen en Burgernet. En voor iedere hond is er een kleine attentie.

Aanmelden bijeenkomst

Belangstellenden die mee willen doen en de informatiebijeenkomst bij willen wonen kunnen zich aanmelden via secretariaatvvh@zoetermeer.nl. Voor meer informatie kunnen bewoners contact opnemen met Mw. J. Scheenaard via telefoonnummer 14 079.

Een vuist tegen woninginbraken

De gemeente maakt samen met politie en woningcorporaties een vuist tegen woninginbraken. Zij komen nu in actie omdat vooral in de donkere maanden van het jaar de woninginbraken toenemen. Met projecten zoals Waaks! en WAS en de subsidiemogelijkheden voor het beveiligen van woningen, wil de gemeente haar inwoners betrekken om het aantal woninginbraken in Zoetermeer flink te verlagen. Wat de gemeente nog meer doet aan de veiligheid in de stad is te vinden op www.zoetermeerveilig.nl

Terug naar agenda