Wijkveiligheidsavond

9 maart 2016 om 20:00

Een belangrijke bijeenkomst waarin u kunt aangeven wat er beter kan op het gebied van veiligheid in uw buurt! U kunt in verschillende rondes in gesprek gaan met burgemeester Aptroot, politiechef mevrouw Verhoekx en wijkwethouders Paalvast, Vugs en Kuiper. Daarna vinden er twee workshops plaats over inbraakpreventie en brandveiligheid. Alle bewoners van Dorp, Centrum, Palenstein en Driemanspolder zijn welkom op de wijkveiligheidsavond.

Wijkveiligheidsavond

Het doel van de wijkveiligheidsavonden is om de stand van zaken op het gebied van de veiligheid met de bewoners te bespreken en om waar nodig maatregelen te nemen. Ook krijgen de wijkbewoners een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de veiligheidsbijeenkomst zijn gemeld en besproken. Na afloop kunt u met buurtgenoten napraten onder het genot van een drankje.

Workshop Inbraakpreventie en brandveiligheid

De deur op slot, de ramen dicht en kaarsen uitblazen zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen om veilig te wonen? Op deze avond kunt u twee workshops volgen, waarin u tips krijgt over hoe u het risico op een inbraak en brand in uw woning verkleint. De brandweer geeft een workshop over brandveiligheid en een preventieadviseur van de gemeente geeft tips om inbraken te voorkomen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de wijkpost wijkpostcentrumzoetermeer.nl of (079) 3469001. Geef hierbij uw naam, adres, postcode, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt door.

De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor alle bewoners van Dorp, Centrum, Palenstein en Driemanspolder. Bewoners uit de straten waar vaker is ingebroken of brand is geweest in de afgelopen periode worden via deze brief uitgenodigd.

Programma 20.00 uur Inloop

20.15 uur Welkom door wijkregisseur mw. Verbarendse

20.20 uur Introductie veiligheid door burgemeester Aptroot

20.30 uur - In gesprek met burgemeester, wethouder en politie - Workshops inbraakpreventie en brandveiligheid

21.40 uur Gezamenlijke terugkoppeling

21.55 uur Afsluiting

22.00 uur Gelegenheid voor een drankje

Wij zien uit naar uw aanmelding.

Terug naar agenda