Op zoek naar aantrekkelijke bedrijfsruimte in Schoutenhoek?

De tweede fase van nieuwbouwproject Schoutenhoek biedt mooie woningen en een prettige woonomgeving. Daarnaast is het een goede vestigingsplaats voor kleinschalige ondernemingen.

Eigen gezicht en karakter

Het complex aan het Beatrijspad bestaat uit een reeks gebouwen van verschillende hoogtes. Juist deze hoogteverschillen, de afwisselende gevelkleuren en het gebruik van duurzame materialen, geven Schoutenhoek haar bijzondere eigen gezicht en karakter. De eerste fase van het project is inmiddels geheel verhuurd aan onder andere een gezondheidscentrum, orthodontist, kapper, zonnebankcentrum en een lasercentrum.

Streepje voor

Ook de tweede fase van Schoutenhoek biedt ruimte aan een winkel of onderneming op bijvoorbeeld het gebied van welzijn en wellness. Startende ondernemers uit de wijk of bedrijven met een sociale meerwaarde hebben een streepje voor. De gemeente Zoetermeer helpt een handje mee: er is een subsidieregeling voor ondernemers die aan de voorwaarden voldoen.

Aantrekkelijke bedrijfsruimte te huur

In de plint van het complex aan het Beatrijspad is een aantrekkelijke kleinschalige bedrijfsruimte te huur. De bedrijfsruimte ligt aan het net opgeleverde Park Palenstein. De ruimte kan eventueel gesplitst worden in twee ruimten. De oppervlakte bedraagt ca. 94 m2.

Bent u een geïnteresseerde ondernemer?

En wilt u iets extra’s toevoegen aan Schoutenhoek? Neemt u dan contact op met Rob Swart Makelaar & Taxateur Bedrijfshuisvesting B.V. via telefoonnummer 079-3513111 of per e-mail.

U kunt ook het online interesseformulier invullen of tijdens kantooruren bellen naar het KlantContactCentrum van Vidomes, telefoonnummer 088 - 845 66 00.