Ondernemers

Onderneming starten

Als starter of zzp'er weet u dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. Als gemeente helpen wij u graag om van uw ondernemerschap een succes te maken. Wij zijn er klaar voor!

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers, dus ook voor u als starter of zzp'er. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. U kunt er met relaties afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de drie vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis treft u allerhande informatie voor ondernemers. Ook vinden er regelmatig workshops, trainingen en Open Coffee-bijeenkomsten plaats. Kijk hier voor de agenda, of kom gewoon langs op Markt 3 in Zoetermeer.

Uw eigen coach

Handig, een eigen ondernemerscoach. De coach helpt u bij vragen over bijvoorbeeld financiën en het opstellen van een businessplan. Zij wijst u de weg binnen de gemeente en kan u in contact brengen met organisaties en ondernemers. Deze service is geheel gratis. Maak snel een afspraak met ondernemerscoach Daniëlla Bogdanic, telefoon 079-346 9700.

Training EigenBaas

Een goede voorbereiding is het halve werk. Woont u in Zoetermeer? Dan biedt de gemeente u als starters of zzp'er de training EigenBaas aan. Tijdens de training maakt u met een professionele begeleider een businessplan. Deelnemers geven elkaar feedback. Zo leer je van elkaar en bekijkt u uw plannen vanuit verschillende perspectieven. En dat werkt! Bel naar de ondernemerscoach voor meer informatie over deze training, telefoon 079-346 9700.