Nieuwbouw Florens van Brederodelaan

  

Augustus 2018

Boele en Van Eesteren bv is gestart met de bouw van onderstaande twee projecten op het terrein van de voormalige Florens van Brederodeflat. In de nieuwsbrief wordt uiteengezet welke werkzaamheden de komende weken worden verricht.

2018_08_28 Nieuwsbrief start bouw_def.pdf

Nul-op-de-Meter woningen: groene woningen

Er komen onder andere 28 nieuwe sociale huurwoningen terug op deze plek, in twee kleine gebouwen. Vidomes vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom worden deze sociale huurwoningen zogenoemde 'Nul op de Meter woningen'. Dat betekent dat de appartementen aardgasvrij zijn en ze wekken evenveel energie op als nodig voor het huis en het huishouden (CO2-neutraal). Voor de toekomstige bewoners van de NOM woningen betekent het veel wooncomfort, een gezond woonklimaat en een lage energierekening. Ook dragen zij zo bij aan een beter milieu. Op de website van Vidomes vindt u meer informatie over dit project.

Koopwoningen en vrije sectorwoningen

Ook bouwt Boele & van Eesteren bv 50 eengezinswoningen, waarvan 25 koopwoningen en 25 vrije sector huurwoningen. Informatie over de koopwoningen vindt u op de website www.denieuwemorgen.nl. Heeft u interesse in een vrije sector woning? Neem dan contact op met Teamsnijders makelaar.

Planning werkzaamheden

  • Na de bouwvak in 2018 is gestart met de bouw van de nieuwe woningen, mid 2019 wordt oplevering verwacht.