Jeugd

Piëzo Talentenacademie

De Piëzo TalentenAcademie biedt kinderen in de leeftijd van ongeveer 9 t/m 14 jaar uit de wijk Palenstein kansen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Meer informatie: jocelyn@stichtingpiezo.nl 

Spelen

Wat vinden kinderen leuker dan spelen? Tal van leuke en leerzame activiteiten biedt de Brede School aan na schooltijd. Kijk voor meer informatie op http://www.mooi-bredeschool.nl. De waterspeelplaats, het kunstgrasveld, basketbalveld, de Tipituin en de skateplaza bieden de kinderen een veilige speelomgeving.

Waterspeelplaats

De waterspeelplaats is verplaatst en vernieuwd. Op 13 juli 2018 is deze nieuwe voorziening geopend, net op tijd voor de zomervakantie. Hiermee is de gevarieerde speelvoorzieningenstrook gereed. 

Kunstgrasveld

Met de aanleg van een kunstgrasveld in Palenstein is voor veel gebruikers een grote wens uitgekomen om het hele jaar door te kunnen voetballen. 

Basketbalveld

Het zwarte veld, geschikt voor allerlei balspelen, is inmiddels voorzien van hekken en daardoor een stuk veiliger. 

Skateplaza

De skateplaza is een kleinschalige voorziening voor de jeugd tot 12 jaar.

Tipituin

De Tipituin is een natuurspeelterrein en ligt midden in de wijk Palenstein met o.a. een ondiepe waterspeelgreppel met pomp, een speelroute van boomstammen en een wilgentunnel.