Contact

Heeft u over de bouwprojecten in Palenstein vragen, zorgen, opmerkingen of klachten? Bijvoorbeeld over de leefbaarheid, veiligheid en bereikbaarheid van het openbaar gebied?
En staat uw vraag niet tussen de meestgestelde bewonersvragen (zie rechterkolom)? Dan kunt u op diverse manieren contact met Gemeente Zoetermeer opnemen.

  1. Vul het contactformulier rechts op deze pagina in. 
  2. Stuur een mail naar palenstein@zoetermeer.nl
  3. Telefonisch via 14079
  4. Per post: Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Post kunt u ook inleveren in de brievenbus aan Frankrijklaan 6.

Alle andere meldingen zoals onderhoud kunt u eenvoudig en snel melden via Melding openbare ruimte , de MijnGemeente app of telefonisch via 14079.

Woningcorporaties

Voor vragen over de bouwprojecten in Palenstein, kunt u terecht bij één van de wooncorporaties.

Heeft u vragen over een woning in Palenstein? Neem dan contact op met één van de corporaties of met Woonnet Haaglanden. De bestaande en nieuwe huurwoningen van de corporaties worden te huur aangeboden via www.woonnet-haaglanden.nl. Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijfnummer nodig. Deze vraagt u aan op www.woonnet-haaglanden.nl

Wijkteam

Het wijkteam werkt aan de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Het wijkteam bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, woningcorporaties, politie en welzijnsinstellingen. Lees hier meer

Wijkpost

Met de wijkpost kunt contact opnemen als u vragen, wensen, klachten en ideeën over de wijk en de gemeente heeft: 14079