Contact

Heeft u vragen over Palenstein of over de projecten in Palenstein? En staat uw vraag niet tussen de meest gestelde bewonersvragen? Dan kunt u op diverse manieren contact met ons opnemen.

  1. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in. 
  2. Stuur een mailtje naar palenstein@zoetermeer.nl
  3. Openbaar gebied: Heeft u zorgen, vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot de leefbaarheid, veiligheid en bereikbaarheid van het openbaar gebied, zoals de singel of het plein. Dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager P. Ammerlaan op via 0793468647 of per mail t.a.v. P. Ammerlaan naar palenstein@zoetermeer.nl.

U krijgt altijd binnen vier dagen een reactie.

Alle andere meldingen zoals onderhoud kunt u eenvoudig en snel stellen via Melding openbare ruimte of met de MijnGemeente app. Of telefonisch via 14 079.

Woningcorporaties

Voor vragen over de Bouwprojecten in Palenstein kunt u terecht bij een van de wooncorporaties.

Heeft u vragen over een woning in Palenstein? Neem dan contact op met een van de corporaties of met Woonnet Haaglanden. De bestaande en nieuwe huurwoningen van de corporaties worden te huur aangeboden via www.woonnet-haaglanden.nl. Om te kunnen reageren, heeeft u een inschrijfnummer nodig. Deze vraagt u ook aan op www.woonnet-haaglanden.nl

Wijkpost

Met de wijkpost kunt contact opnemen als u vragen, wensen, klachten en ideeën over de wijk en de gemeente heeft: 14079