Beplanting Sandrinapad

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het Sandrinapad om deze goed in te richten. We zijn nu in de fase beland van de beplanting van het groenvak voor uw woning.

Wat gaat er gebeuren?
Tijdens de participatieavond van 1 februari 2022 is gesproken over de inrichting van de groenstrook. U heeft toen een eigen kleur kunnen kiezen voor het groenvak voor uw woning. Per woning komen meerdere soorten planten en bloemen. We houden hierbij rekening met uw kleurkeuze en aangegeven voorkeuren.

Ook het bestaande groenvak aan de zijkant van Sandrinapad 1 wordt opnieuw beplant. Dit groenvak bestaat straks uit een combinatie van de planten en bloemen die voor de woningen komen. Zo sluit het mooi op elkaar aan.

Wanneer starten de werkzaamheden?
Op dit moment wordt de grond voor uw woning gereed gemaakt om te kunnen planten. Op korte termijn komt de aannemer de bloemen en struiken planten. Het planten duurt een aantal dagen. De gemeente zal daarna de groenvakken onderhouden.

Wanneer de groenvakken beplant zijn, staat het nog niet direct in bloei. De planten en bloemen hebben tijd nodig om te groeien. We verwachten dat u in het voorjaar kunt genieten van de eerste bloemen.
 

Nieuwsoverzicht
Photo for Beplanting Sandrinapad