Bestemmingsplan 2e partiële herziening Palenstein, winkelcentrum Croesinckplein e.o. vastgesteld

Om het aantal woningen van de drie nieuwbouwplannen van Vidomes en De Goede Woning (bouwvlekken C, D en G) in te kunnen passen, wordt het bestemmingsplan 2e Partiële herziening Palenstein, winkelcentrum Croesinckplein e.o aangepast.

Maandag 20 september 2021 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan 2e Partiële herziening Palenstein, winkelcentrum Croesinckplein e.o. vastgesteld. Het besluit rond het definitieve bestemmingsplan en de bijbehorende stukken worden vanaf 1 oktober 2021 gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegd bij de Omgevingsbalie in het Stadsforum aan het Stadhuisplein 1 te Zoetermeer.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is daarnaast ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. De rechtstreekse link naar het plan is:https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0637.BP0102-0003

Er is voor dit besluit rechtstreeks beroep mogelijk bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In de publicatie of kennisgeving (te downloaden onderaan deze pagina) van het besluit is beschreven wie beroep kan instellen en binnen welke termijn dat mogelijk is.

Meer informatie over het Bestemmingsplan 2e partiële herziening Palenstein, winkelcentrum Croesinckplein e.o. kunt u vinden op de Gemeente website.

20210930 Kennisgeving vastgesteld bestemmingsplan 2e partiële herziening Palenstein, winkelcentrum Croesinckplein e.o.pdf

Nieuwsoverzicht
Photo for Bestemmingsplan 2e partiële herziening Palenstein, winkelcentrum Croesinckplein e.o. vastgesteld