Bijeenkomst nieuw plein Palenstein

Op donderdag 4 juli organiseert de gemeente een bijeenkomst over de plannen voor het nieuwe plein in Palenstein aan het Rakkersveld. Alle wijkbewoners zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats aan het Rakkersveld 253. De avond heeft geen vast programma. Van 19.00 en 20.30 uur kunt u binnenlopen wanneer u wilt.

 

Tijdens de bijeenkomst vertellen wij u meer over de plannen voor het nieuwe plein. Bovendien kunt u meedenken over de bestrating. Het plein komt te liggen vlakbij het winkelcentrum en het Castellum Palenstein. Het vormt samen met de maatschappelijke voorzieningen, horeca, het winkelcentrum en de RandstadRailhalte het hart van de wijk Palenstein.

 

Aanmelden bijeenkomst
Wij vragen u zich van te voren voor deze bijeenkomst aan te melden. Stuur een e-mail naar palenstein@zoetermeer.nl met als onderwerp ‘Plein Palenstein’. Zo kunnen wij de avond goed voorbereiden.


Meedenken over bestrating

Als wijkbewoner kunt u meedenken over het patroon voor de bestrating op het plein. Hiervoor worden in de week van 17 juni drie voorbeeldvakken van de bestrating op het Rakkersveld aangelegd. Welk patroon vindt u het mooist? Van 4 juli tot en met 2 augustus kunt u via Doe Mee Zoetermeer uw voorkeur aangeven.

 

Dag van Palenstein 10 juli

Ook op de Dag van Palenstein bent u van harte welkom om het ontwerp van het plein te komen bekijken. Medewerkers van de gemeente staan bij het Rakkersveld met een kraam met sfeerimpressies van het ontwerp. Ook kunt u de voorbeeldvakken bekijken en uw stem uitbrengen.

 

Meer informatie in bewonersbrief

Alle wijkbewoners hebben een brief ontvangen met een uitnodiging voor de bijeenkomst, de patronen van de bestrating en uitleg over het stemmen. Hieronder vindt u de bewonersbrief.

 

Bewonersbrief Bijeenkomst Plein Palenstein

 

Nieuwsoverzicht
Photo for Bijeenkomst nieuw plein Palenstein