Bouwplannen Palenstein op Doemee.zoetermeer.nl

De ontwikkelingen in de wijk Palenstein staan niet stil. De woningcorporaties de Goede Woning (DGW) en Vidomes hebben plannen om woningen en appartementen te bouwen op de plaats van de Diederik van Teilingenflat, de flats aan de Dirc van de Doortogelaan en Goeswijn van der Poellaan, en op de locatie van het nu nog bestaande winkelcentrum.

De plannen zijn nog globaal, maar we nodigen u alvast uit de tekeningen te bekijken en erop te reageren. Vanwege de coronamaatregelen doen we dit niet via een informatiebijeenkomst, maar digitaal.

Vanaf donderdag 16 juli kunt u de drie bouwplannen in Palenstein bekijken via Doemee.zoetermeer.nl. Inloggen is niet nodig. U heeft, vanwege de zomervakantie, langer de tijd om te reageren. U kunt tot en met zondag 30 augustus 2020 reageren op de plannen, vragen stellen en suggesties doen. U kunt dit rechtstreeks via de genoemde website doen of door een e-mail te sturen naar palenstein@zoetermeer.nl.

De bewoners van Palenstein zijn op 16 juli 2020 door middel van onderstaande brief op de hoogte gesteld van bouwplannen. 

Bewonersbrief Bouwplannen Palenstein

Omgevingsalert app

In de omgevingsalert app Zoetermeer krijgt u meldingen wat er in uw omgeving gaat gebeuren. De app geeft ook informatie over geplande evenementen of bouwwerkzaamheden. Meer informatie over de app vindt u op de Gemeentepagina van Zoetermeer.

 

 

Nieuwsoverzicht