Eindverslag Samenspraak Woningbouwplannen Palenstein

Het college van burgemeester en wethouders heeft het eindverslag samenspraak ‘Optimalisatie woningbouwplannen deelgebieden C, D en G in Palenstein’ op 17 november 2020 vastgesteld. In het verslag vindt u de ingediende vragen en reacties en de antwoorden daarop.

De samenspraak heeft als doel belanghebbenden te informeren en te raadplegen over de bouwplannen in Palenstein. Door de corona-maatregelen was een bewonersbijeenkomst niet mogelijk. De gemeente heeft samen met de woningcorporaties de plannen digitaal gepresenteerd via Doemee.zoetermeer.nl. Belangstellenden konden van 16 juli tot en met 30 augustus reageren op de plannen. De gemeente heeft circa 50 reacties ontvangen. Op 23 september was een toelichtend gesprek met een groep bewonersvertegenwoordigers van de omgeving van het Sandrinapad. Het eindverslag samenspraak vindt u op Doemee.zoetermeer.nl.

Samenspraak afgerond
Met het vaststellen van het eindverslag Samenspraak is het samenspraaktraject afgerond. De reacties, wensen en informatie uit het samenspraaktraject worden waar mogelijk gebruikt bij de verdere uitwerking van de bouwplannen door de woningcorporaties en de inrichting van de openbare ruimte door de gemeente. Binnenkort ontvangen de bewoners van Palenstein een uitgebreide informatiebrief over de stand van zaken van de bouwplannen en de inrichting van het openbaar gebied.
Eindverslag samenspraak optimalisatie woningbouw C D en G Palenstein
Overzicht alle binnengekomen reacties optimalisatie woningbouw C D en G Palenstein
Raadsmemo eindverslag samenspraak optimalisatie woningbouw C D en G Palenstein

Nieuwsoverzicht
Photo for Eindverslag Samenspraak Woningbouwplannen Palenstein