Energie-bespaarpakket voor huurders

Zoetermeerders met een huurwoning ontvangen in de aankomende periode een bespaarpakket met diverse ledlampen. De bezorging in de wijk Palenstein is in week van 11 april tot 16 april.

Divers pakket
Het pakket bestaat uit onder andere tien ledlampen in verschillende soorten en maten. Ledlampen gebruiken véél minder stroom dan gloeilampen of halogeenlampen. Zit er in het pakket iets dat u niet kunt gebruiken? Het is mogelijk om producten te ruilen. Meer informatie staat op de flyer in het pakket.

Besparen op energie kan iedereen
De gemeente kondigde eerder al aan dat er na de ledlampenactie voor woningeigenaren ook een vergelijkbare actie zou komen voor huurders. Het verduurzamen van de stad is een belangrijk speerpunt voor de gemeente. Met de stijgende energiekosten is het ook steeds aantrekkelijker om energiebesparende maatregelen te nemen. De gemeente wil inwoners daarbij ondersteunen en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Inwoners kunnen voor advies over het verduurzamen van hun woning contact opnemen met het energieloket. Meer informatie, advies en begeleiding is te vinden via www.energieloketzoetermeer.nl

Nieuwsoverzicht
Photo for Energie-bespaarpakket voor huurders