Informatiemarkt goed bezocht

Op donderdag 1 juni opende wethouder Taco Kuiper de brede informatiemarkt over de vele ontwikkelingen in de wijk Palenstein. In een middag- en een avondsessie zijn de bewoners bijgepraat over bouwplannen, sloopwerkzaamheden en ontwikkelingen in de openbare ruimte. Meer dan tweehonderd bewoners maakten gebruik van de uitnodiging. 

Woningcorporaties en ontwikkelaars presenteerden de nieuwe bouwplannen voor de Florens locatie (De Nieuwe Morgen), het nieuwe woon- en winkelcentrum (Stadskwartier Palenstein), en het bouwplan bij Van Alkemadehof (plan Asseliershof). De nieuwe duurzaamheidswinkel in Zoetermeer, Reimarkt, verstrekte advies op maat aan bewoners die geïnteresseerd zijn om de eigen woning te verduurzamen. Reimarkt is tijdelijk uitsluitend in de weekeinden geopend op het terrein van de Bouwhof.    

Bovendien is bekend gemaakt dat in de voormalige Tango garage een pop-up restaurant, Steyn 22, wordt gevestigd. Samen met een Zoetermeerse kunstenaar gaat Steyn 22 zorgen voor meer bruis in de wijk. Palenstein wordt steeds mooier!

Meer weten over de diverse plannen? Kijk hier voor meer informatie over de plannen.

Nieuwsoverzicht
Photo for Informatiemarkt goed bezocht