Ook Smile Kappers! blijft in Palenstein

Smile Kappers! opent een winkel in het nieuw te bouwen woon- en winkelcentrum ‘Het Stadskwartier Palenstein’. Het nieuwe centrum wordt door De Goede Woning gebouwd aan de Jan van Beierenlaan en is onderdeel van de wijkvernieuwing van Palenstein.

Ondertekening huurcontract

Het nieuwe concept ‘Smile Kappers!’ huurt sinds 1 februari 2017 een winkel in het huidige winkelcentrum aan het Croesinckplein. De eigenaar en ondernemer Mark Hogenelst, onder meer bekend van het kapsalonconcept Hair App (met circa 15 salons), wil graag in Palenstein blijven. Daarom tekende hij op vrijdag 10 maart 2017 de huurovereenkomst met De Goede Woning voor een winkelruimte in het nieuwe winkelcentrum. De winkelruimte bevindt zich straks aan de kant van de Jan van Beierenlaan van het nieuw te bouwen woon- en winkelcentrum en heeft een oppervlakte van circa 102 m2.

Toekomst in Palenstein

Mark Hogenelst is de derde ondernemer die vanuit het winkelcentrum aan het Croesinckplein zijn winkel voortzet in het nieuwe winkelcentrum. Ook supermarkt Dirk en Bakker Ammerlaan willen blijven en hebben inmiddels een huurovereenkomst voor een nieuwe winkelruimte getekend. Zij zien een mooie toekomst in het vernieuwde Palenstein. Het huidige winkelcentrum aan het Croesinckplein wordt gesloopt als het nieuwe woon- en winkelcentrum gereed is.

Planning

Naar verwachting kan begin 2018 gestart worden met de bouw. Eerst moet de flat aan de Jan van Beierenlaan gesloopt worden. De voorbereiding voor de sloop zijn gestart. De Goede Woning hoopt de winkels en woningen eind 2019, begin 2020, op te kunnen leveren aan de ondernemers en bewoners.

Over het project

Stadskwartier Palenstein wordt een woon- en winkelcentrum in het hart van de Zoetermeerse wijk. Het project bestaat uit 51 koopwoningen (eengezinswoningen en appartementen), 104 sociale huurwoningen (appartementen), twee supermarkten (Dirk en Aldi) en een aantal kleinere winkels waaronder Bakker Ammerlaan en Smile Kappers!

Nieuwsoverzicht
Photo for Ook Smile Kappers! blijft in Palenstein