Sloop winkelcentrum Croesinckplein start vanaf 11 april

Vanaf 11 april 2022 begint de firma Van Zundert met de sloop van winkelcentrum Croesinckplein. De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Een enkele keer wordt er op zaterdag gewerkt. Naar verwachting duurt het werk 3 tot 4 maanden. Daarna gaat Stedin aan de slag met het verleggen van de kabels en leidingen. Van Zundert komt na deze periode nog een keer terug om restpunten te verwijderen.

Nadat het sloopwerk is afgerond, draagt woningcorporatie De Goede Woning het terrein over aan Vidomes. Woningcorporatie Vidomes gaat hier 84 appartementen bouwen.

Als de sloper aan het werk is, kunnen omwonenden overlast ervaren. Denk hierbij aan geluidoverlast en stofoverlast. Van Zundert probeert de overlast klein te houden maar kan dit helaas niet helemaal voorkomen.

Trillingsmeters

Bij het aangrenzende gebouw (B op de afbeelding) worden als de werkzaamheden daar starten trillingsmeters geplaatst om te controleren of de sloop niet te veel trillingen veroorzaakt.

Parkeren

Rond het winkelcentrum wordt een bouwhek neergezet (de blauwe lijn in de afbeelding). Hierdoor vervalt een rij parkeerplaatsen, waardoor het drukker kan zijn dan u gewend bent.

Contactpersonen voor calamiteiten

Het calamiteitennummer van Van Zundert is 070 – 39 08 063. Dit nummer is altijd doorgeschakeld naar een medewerker.

Heeft u een vraag over de sloop van het winkelcentrum?

Neem dan contact op met De Goede Woning via 079 - 343 80 00 of woonservice@dgw.nl.

Nieuwsoverzicht
Photo for Sloop winkelcentrum Croesinckplein start vanaf 11 april