Stadsfestival Zoetermeer 2040 ook in Palenstein: Zaterdag 16 september 2023

De eerste editie van het Stadsfestival Zoetermeer 2040 is een evenement over het heden en de toekomst van jouw stad. Deze dag zijn op verschillende locaties tal van activiteiten voor jong en oud te beleven. De activiteiten nemen je mee in wat er in de stad gebeurt om ervoor te zorgen dat Zoetermeer nu en in de toekomst dé plek blijft waar het fijn wonen, recreëren, werken en ondernemen is.

Mis het niet en kom op zaterdag 16 september tussen 11:00 en 17:00 naar het Stadsfestival!

Een van de onderdelen zijn activiteiten in diverse wijken. Ook in Palenstein zijn er van 11.00-17.00 uur diverse activiteiten te beleven

Wat kun je doen in Palenstein

Ontdek inZet
inZet is er voor iedereen met een zorg- of hulpvraag in Zoetermeer én voor iedereen die iets wil doen of wil betekenen voor een ander. Jong of oud, je bent altijd welkom. inZet is dé organisatie voor zorg en welzijn in het hart van elke wijk. Maar ook de plek waar jij altijd welkom bent om binnen te lopen met jouw spontane vraag of gewoon voor een praatje over wat jou bezig houdt.

Gamen in een echte Esports Facility
Pak je kans om met elkaar te gamen in de Esports Facility van A One Man Army Esports. Laat je skills zien in Fortnite, Rocket League of League of legends!

Speurtocht NAH
Ervaar hoe het is om te leven met een niet aangeboren hersenafwijking. Overwin obstakels, los de rebus op, bekijk de verhalen van mensen die dit meemaakten van vroeger tot heden, geniet van een verse stroopwafel of shop één van de mooie creaties gemaakt door cliënten van Aktivisie.

Alle activiteiten in de stad
Er is deze dag nog veel meer te doen in Zoetermeer. Bijvoorbeeld:

  • In de Binnenstad Projectenmarkt en Urban Art - freerunnen, skaten, graffiti en meer. 
  • In Seghwaert het Open Dag Hof van Seghwaert of een architectuurwandeling.
  • De duurzaamheidsmarkt op het Stadhuis.
  • Neem ook eens een kijkje bij het CKC, Dutch Innovtion Parkt of Club Entree.

Bekijk welke activiteiten er allemaal zijn via www.zoetermeerisdeplek.nl/stadsfestival

Tijdens het Stadsfestival rijden gratis bussen rond tussen alle locaties waar activiteiten zijn. Alle activiteiten van het Stadsfestival zijn gratis toegankelijk.

Nieuwsoverzicht
Photo for Stadsfestival Zoetermeer 2040 ook in Palenstein: Zaterdag 16 september 2023