Singelbuurt bouwwerkzaamheden en contact informatie

Informatie over de werkzaamheden en de planning
Vanaf 13 mei 2022 zal Heembouw Wonen BV beginnen met de voorbereidingen voor de bouw van Singelbuurt, dit betreft 67 appartementen voor Vidomes, de start van de 53 woningen zal waarschijnlijk in het laatste kwartaal vallen.

Vanaf mei willen wij gaan starten met het inrichten van het bouwterrein, het boren van bronnen om dan vlak voor de bouwvak te starten met het heiwerk van de appartementen. Dit heiwerk zal eind juli gereed zijn. Na de bouwvakantie (eind augustus) kunnen wij gaan starten met de fundering.

Binnenkort krijgen een aantal omwonenden (direct aangrenzend aan onze bouwplaats) een uitnodiging voor vooropname. Hiermee wordt de huidige stand van het gebouw opgenomen.

Heembouw Wonen vindt het belangrijk dat u als bewoner goed geïnformeerd blijft over de werkzaamheden. Via deze website (palensteinzoetermeer.nl)  proberen wij de werkzaamheden up-to-date te houden, onze kopers worden apart geïnformeerd door middel van een nieuwsbrief. Op de website voor de kopers www.woneninsingelbuurt.nl vindt u meer informatie over onze koopwoningen.

Contact bij overlast en klachtenprocedure
Vanaf 16 mei 2022 is onze uitvoerder Erik van Doorn het eerste aanspreekpunt van Heembouw en zal uw dringende vragen omtrent de werkzaamheden beantwoorden. Erik is beschikbaar op locatie in de bouwkeet (vanaf 16 mei 2022 ) of u kunt hem bereiken op telefoonnummer: 06-38701793 – wij zetten dit telefoonnummer separaat in zodat inspreken altijd mogelijk is.
Onze uitvoerder zal tijdens werktijden deze berichten afluisteren en indien nodig u terugbellen.

De bewoners in de omgeving Singelbuurt zijn door onderstaande bewonersbrief op de hoogte gesteld. 

20220513 Bewonersbrief start bouwwerkzaamheden Singelbuurt Palenstein

Nieuwsoverzicht
Photo for Singelbuurt bouwwerkzaamheden en contact informatie