Start inschrijven huurwoningen De Tuyn van Palensteyn

De koopwoningen van het bouwplan De Tuyn van Palensteyn zijn inmiddels verkocht. De huurwoningen van dat bouwplan van De Goede Woning komen naar verwachting in januari op Woonnet Haaglanden. Houd de website van Woonnet in de gaten, als u zich hiervoor wilt inschrijven. Het gaat om 46 driekamerappartementen en 17 eengezinswoningen. De huurders ontvangen in de eerste helft van 2023 de sleutel.

Alle appartementen hebben een berging op de begane grond en een buitenruimte. Bij de 29 middenhuur appartementen (74 m²) is het een balkon of terras. Bij de 17 seniorenwoningen (sociale huur, 63 m²) is het een afgescheiden terrasruimte op de extra brede galerij. Er is een gezamenlijke berging om scootmobielen te stallen. De eengezinswoningen (sociale huur, 91 m²) bestaan uit woonkamer met keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en een zolderverdieping. Aan de voorzijde is een stoep en aan de achterzijde een tuin en berging.

Duurzaam
Elke woning is voorzien van een warmtepomp, een warmteterugwinning-ventilatie installatie en zonnepanelen. Hiermee sluit het plan aan op de ambitie van de gemeente Zoetermeer om van de wijk Palenstein de eerste volledig aardgasvrije wijk in Zoetermeer te maken.

Kijk op https://www.dgw.nl/palenstein of neem contact op met De Goede Woning via woonservice@dgw.nl / tel. 079 – 343 8000.

Nieuwsoverzicht
Photo for Start inschrijven huurwoningen De Tuyn van Palensteyn