Tijdelijke toegangsweg nieuwbouw Tuyn van Palensteyn

Vanaf 21 augustus 2023 worden de laatste woningen in de Tuyn van Palensteyn opgeleverd. De nieuwe bewoners betrekken dan hun woningen. De toegangsweg naar de woningen is nog niet klaar. De bouwhekken blijven daarom nog even staan. Om de woningen te kunnen bereiken, brengt aannemer Van Wijk stalen rijplaten aan. Deze rijplaten komen achter de bouwhekken.

Wanneer
In de week van 17 juli 2023 tot en met 21 juli 2023 worden de rijplaten aangebracht. Vanaf 21 augustus 2023 wordt de weg opengesteld voor de nieuwe bewoners. De rijplaten blijven liggen tot eind september 2023.

Wat betekent dit voor u?
U zult achter de bouwhekken rijplaten zien liggen, waar de nieuwe bewoners overheen gaan rijden om hun woningen te bereiken. We proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen en/of opmerkingen over de uitvoering? Neem contact op met de toezichthouder: Edwin Smits op telefoonnummer 06-283 508 61. Vanwege de vakantie kan het zijn dat Edwin Smits niet bereikbaar is. Stuur dan een mail naar palenstein@zoetermeer.nl.

De bewoners van het Sandrinapad hebben hierover bijgaande brief ontvangen.

20230711 Bewonersbrief Sandrinapad: tijdelijke toegangsweg met rijplaten

Nieuwsoverzicht