Verhuur woningen Stadskwartier start 17 januari 2021

Aan de Jan van Beierenlaan realiseert De Goede Woning een nieuw duurzaam woon- en winkelcentrum: Stadskwartier PalensteinDe bouw van het Stadskwartier is in volle gang.  

In de week van 17 januari vanaf 20.00 uur tot en met 24 januari 20.00 uur kan via Woonnet Haaglanden gereageerd worden op de eerste huurwoningen in Stadskwartier Palenstein. Deze eerste inschrijfronde gaat het om 22 sociale huurwoningen en 42 middenhuur woningen. Belangstellenden kunnen in de 3e week van januari op maximaal 2 huurwoningen in Stadskwartier Palenstein reageren via www.woonnet-haaglanden.nl. Kijk voor meer informatie op www.dgw.nl/verhuur-stadskwartier

In Stadskwartier Palenstein bouwt De Goede Woning in totaal 109 sociale huurwoningen, 42 middenhuur woningen, twee supermarkten en een aantal kleinere winkels. Het nieuwe duurzame woon- en winkelcentrum is aardgasvrij, zeer goed geïsoleerd en de gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen en van individuele bodemwarmtepompen. Stadskwartier Palenstein bestaat uit 6 gebouwen: Markies, Barones, Gravin, Koningin, Hertog en Ridder. De bouw van het nieuwe duurzame woon- en winkelcentrum is onderdeel van de grootschalige vernieuwing van de wijk Palenstein. 

De oplevering van de eerste fase staat gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar. De oplevering van de tweede fase volgt hopelijk eind 2021.

Winkels in het Stadskwartier
Eind 2021 is ook het moment dat de winkels worden opgeleverd, inclusief een nieuwe Aldi supermarkt. Alle winkels en horeca uit het huidige winkelcentrum Croesinckplein krijgen een nieuwe ruimte in het Stadskwartier Palenstein.

Nieuwsoverzicht
Photo for Verhuur woningen Stadskwartier start 17 januari 2021