Woningen in De Tuyn van Palensteyn feestelijk geopend

De Tuyn van Palensteyn, de nieuwe buurt naast Stadskwartier Palenstein, wordt steeds levendiger. Een groot deel van de woningen is inmiddels bewoond. Eind juni hebben de bewoners van de duurzame huurwoningen van De Goede Woning de sleutel ontvangen.

De Goede Woning heeft in De Tuyn van Palensteyn 17 eengezinswoningen, 17 seniorenwoningen en 29 middenhuurwoningen gebouwd.

Tijdens de feestelijke opening van de nieuwe woningen op 21 juni werd de naam onthuld van het appartementencomplex. Hiervoor was een prijsvraag onder de nieuwe bewoners uitgezet. Abdel Yaakoubi bedacht de winnende naam: Diederikshof. Diederik als verwijzing naar de Diederik van Teylingenflat die vroeger op deze plek stond en hof als verwijzing naar de Tuyn van Palensteyn.

Aannemer VORM 6D Wonen heeft bovendien in eigen beheer 56 koopwoningen gebouwd en verkocht in de Tuyn van Palensteyn. De meeste kopers van deze huizen hebben inmiddels de sleutels ontvangen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.dgw.nl/palenstein

Ronald Weerwag (wethouder wonen), Mariƫtte Heemskerk (directeur-bestuurder van De Goede Woning) en Abdel Yaakoubi (nieuwe bewoner) onthullen de naam Diederikshof tijdens de feestelijke opening van De Tuyn van Palensteyn. Foto: MG Fotografie.

Nieuwsoverzicht
Photo for Woningen in De Tuyn van Palensteyn feestelijk geopend