Nieuwbouw Florens van Brederodelaan

Oktober 2020 - 

De sloop en nieubouw van de Florens van Brederodelaan samengevat in 4 minuten door een van de bewoners: https://youtu.be/0IwVzVvdL88

Bron: Ambachtsheerlijkheid productions. Geïnteresseerd en wilt u weten wat Zij allemaal doen? Neem dan contact op via 06 46866491.

 

September 2019 -

Afgelopen zomer zijn ook alle eengezinswoningen woningen opgeleverd.


Juni 2019 -

Het eerste appartementenblok met 14 appartementen is feestelijk opgeleverd; in juli is het tweede blok opgeleverd.  


Augustus 2018 -

Boele en Van Eesteren bv is gestart met de bouw van onderstaande twee projecten op het terrein van de voormalige Florens van Brederodeflat. In de nieuwsbrief wordt uiteengezet welke werkzaamheden de komende weken worden verricht.

2018_08_28 Nieuwsbrief start bouw_def.pdf

Nul-op-de-Meter woningen: groene woningen

Er zijn onder andere 28 nieuwe sociale huurwoningen tgerealiseerd op deze plek, in twee kleine gebouwen. Vidomes vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom worden deze sociale huurwoningen zogenoemde 'Nul op de Meter woningen'. Dat betekent dat de appartementen aardgasvrij zijn en ze wekken evenveel energie op als nodig voor het huis en het huishouden (CO2-neutraal). Voor de toekomstige bewoners van de NOM woningen betekent het veel wooncomfort, een gezond woonklimaat en een lage energierekening. Ook dragen zij zo bij aan een beter milieu. Op de website van Vidomes vindt u meer informatie over dit project. 

Planning werkzaamheden

  • Na de bouwvak in 2018 is gestart met de bouw van de nieuwe woningen, mid 2019 wordt oplevering verwacht.