Foto-/filmalbum

Sloop Diederik van Teilingenflat

Bekijk de sloop van de flat uit de hoogte.

Bekijk de video

Palenstein vernieuwt

Voortgang in de sloop en bouw werkzaamheden in Palenstein. De bouw van het Stadskwartier en het Van Duvenvoordepad en de sloop van de Diederik van Teilingenflat zijn te zien. 

 

Bekijk de video

Sloophandeling Florens van Brederodeflat

Sloop eerste flat maakt vernieuwing Palenstein zichtbaar. Wethouder Taco Kuiper en Daphne Braal (Vidomes) verrichtten de starthandeling op 10 november 2016.

Bekijk alle foto's

SLOOP FLORENS VAN BREDERODEFLAT

In de tweede week van april 2017 is gestart met de feitelijke sloop van de Florens van Brederodeflat. Fotografie: Herman van Krieken

Bekijk alle foto's

Sportdag Palenstein 2016

De week van Palenstein is zaterdag goed van start gegaan met de Sportdag Palenstein. Op verschillende plaatsen in de wijk werden sportactiviteiten georganiseerd en konden mensen informatie krijgen over sporten. Fotografie: Zoetermeer Actief

Bekijk alle foto's

Sinterklaasfeest in Castellum

Het Sinterklaasfeest op 30 november 2016 is een groot succes geweest. Meer dan tweehonderdvijftig bezoekers kwamen naar Castellum Palensteyn.

Bekijk alle foto's

Gezondheidsmarkt 2016

Op dinsdag 27 september 2016 werd in Palenstein de Gezondheidsmarkt gehouden, onderdeel van de Week van Palenstein. Allerlei organisaties op het gebied van gezondheid gaven informatie aan het publiek, maar lieten hen ook zelf meedenken en meedoen!

Bekijk alle foto's

Straatvoetbaltoernooi geslaagd

Het straatvoetbaltoernooi in Palenstein op 5 mei was weer een doorslaand succes. Twintig deelnemende teams, een record!

Bekijk alle foto's

Informatiemarkt Palenstein

Palenstein wordt steeds mooier! Wijkbewoners zijn uitgenodigd om op 30 maart 2016 tijdens een informatiemarkt kennis te nemen van de vernieuwingsplannen in de wijk.

Bekijk alle foto's

Opening kunstgrasveld Van Duvenvoordeveld

Op vrijdag 18 december (net voor de kerstvakantie) is het kunstgrasveld aan het Van Duvenvoordepad in Palenstein feestelijk geopend door wethouder Taco Kuiper.

Bekijk alle foto's